Jdi na obsah Jdi na menu
 


SDH informuje 3/2019

10. 12. 2019

Vážení spoluobčané,
prázdniny jsou u konce a to znamená, že začal nejen školní rok a všechny děti musí opět usednout do lavic, ale také to, že hasiči měli během prázdnin plné ruce práce. Všechny akce během tohoto období proběhly úspěšně a naše hasičská mládež ukončila sezónu.
A co jsme tedy všechno stihli?
Vaření gulášů, které proběhlo 22. června na hasičském hřišti, se může pochlubit velkou účastí přes to, že nám počasí velmi nepřálo. Vaření kotlíkových gulášů se zhostilo hned dvanáct týmů. Novinkou letošního roku byla porota tvořená jedním členem z každého týmu. Porota hodnotila barvu, chuť, tuhost masa a celkový dojem soutěžních gulášů. První místo získali Šipkaři a hlas lidu obhájili Chudáci z Milotic, tímto jím zpětně gratulujeme. Ostatním týmům děkujeme za účast a věříme v chutné guláše i v dalším roce. Velké díky patří také sponzorům za věcné dary.
Stejně jako vloni i letos jsme se zúčastnili soutěže ve vaření guláše O pohár starosty obce pořádanou SDH Vracov. Na této soutěži jsme měli hned dvě družstva a to SDH Milotice a družstvo mládeže Dejmal a soptíci, umístili jsme se na krásném 7. a 10. místě.
Nebojte, hasiči nemají soutěže, které se týkají jen jídla. Nesmíme zapomínat na naši mládež. V sobotu 24. srpna si na hasičském hřišti spolu s rodiči užili hry a grilování, které bylo příjemným završením prázdnin. První zářijový týden již nastoupili na první tréninky týkající se závodu požární všestrannosti. V říjnu na mládež čeká soutěž TFA mladých hasičů. Již teď jim držíme palce.
Co nás čeká na podzim? V neděli 22.9. nás najdete na trhu místních produktů na nádvoří státního zámku Milotice. V sobotu 26.10. se uskuteční předhodová zábava s místní kapelou Bigbity Rock, kam jste srdečně zváni.
Posledních pár slov patří hlavně rodičům všech dětí, které se rády učí novým dovednostem, rády běhají, učí se novým poznatkům a poznávají nové kamarády. Tato výzva je určena právě vám. Rádi mezi námi přivítáme nové mládežníky. Přijďte za námi na trénink!

 

 

Náhledy fotografií ze složky Součastnost


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář