Jdi na obsah Jdi na menu
 


SDH informuje 2/2014

17. 4. 2015

Právě držíte v rukách letní vydání zpravodaje a v uplynulém období se hasiči nenudily.
Poslední březnovou sobotu proběhla charitativní sbírka nepotřebného oblečení a ostatního textilu, který si odvezli pracovníci Diakonie Broumov. Děkujeme Všem, kteří přispěli do charitativní sbírky. V dubnu se uskutečnil již tradiční jarní sběr železa a celoročně probíhá sběr papíru, který můžete odevzdat na zbrojnici. V sobotu 3.května se na kopci za hřištěm konalo první, a snad ne poslední, "Pálení čarodějnic". Děti si mohli zasoutěžit v hodu koštětem, v slalomu na koštěti, v běhu v sedmimílových botách. Byl zde i koutek malování a soutěž o nejlepší kostým. Za odměnu děti dostali špekáček, který si mohli opéct na ohništi. Hlavní bod programu, tj. Zapálení vatry s čarodějnicí, jsme z důvodu nepříznivého počasí přesunuli na 16.30 hod. I když bylo větrno a pod mrakem akce se nám vydařila a budeme se těšit na příští rok. Mše svatá za všechny živé i mrtvé hasiče, u příležitosti svátku svatého Floriána letos proběhla v neděli 11.května.
Další již tradiční akcí je Den dětí u myslivců, který se tentokrát konal v sobotu 31.května od 9.00 hod. Letos jsme měli krásné slunečné počasí a děti po zdolání překážkové dráhy (tunel-kladina-žebřík-sestřelení terče vodou) obdrželi sladkou odměnu.
Kolektiv mladých hasičů se zúčastňuje soutěží hry Plamen a současně se připravuje na soutěž u nás v Miloticích. Přijďte podpořit naši hasičskou mládež v jejich snažení v sobotu 28.června od 14.00 hod. k Hasičské zbrojnici, všichni jste srdečně zváni.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář