Jdi na obsah Jdi na menu
 


SDH informuje 1/2022

Vážení spoluobčané,
společně jsme vstoupili do nového roku 2022. A jak do něj vstoupili milotičtí hasiči? V tělocvičně místní školy každou sobotu odpoledne probíhala zimní příprava naší mládeže, ke které se poté přidali i členové družstva mužů. Mladí hasiči se připravují na halové soutěže a to konkrétně v disciplínách štafeta požárních dvojic, výběr ze štafet a vázání uzlů. Členové družstva mužů si zlepšují svoji kondici na nadcházející sezonu. Jak to počasí dovolí, tak se příprava přesune na hasičské hřiště. V zimním období probíhá také údržba výstroje a výzbroje a techniky dobrovolných hasičů. V sobotu 5. března proběhla brigáda na hasičském hřišti, kde byly odstraněny keře a bude vybudováno oplocení od ulice Zafáří.
Na duben jsme pro Vás připravili sběr železného šrotu (sobota 2.dubna) a na poslední dubnovou sobotu, 30. dubna tradiční Pálení čarodějnic. Během května proběhnou soutěže mladých hasičů, v sobotu 7. května v požárním útoku a v sobotu 21. května běh na 60 a 100m s překážkami.
Na červen (25.červen) máme pro Vás nachystanou soutěž ve vaření kotlíkového guláše.
Kroužek mladých hasičů přijímá mezi sebe nové členy, Přijď mezi nás a staň se i ty mladým hasičem. Naučíš se spoustu nových věcí, získáš nové kamarády, budeš jezdit na soutěže a společné výlety.
Erika Sochorová
vedoucí mládeže