Jdi na obsah Jdi na menu
 


SDH informuje 1/2015

17. 4. 2015

Jako každý rok pořádáme v lednu tradiční hasičský ples. Letos nám na plese hrála dechová hudba Skaličané ze Slovenska. Součástí plesu byla bohatá tombola a vinařský koutek. Tímto bych chtěl poděkovat za účast na plese, za dary do tomboly a vzorky vína do vinotéky.
Hasiči pracují celý rok. Mladí hasiči se celou zimu připravovaly na závody jak v hale tak na venkovní soutěže, které začnou asi za měsíc. Rozpis soutěží je k nahlédnutí na našich internetových stránkách. Další akce, které připravujeme: v dubnu se uskuteční sběr železa a použitého oblečení. Koncem měsíce dubna zopakujeme Pálení čarodějnic. První neděli v květnu bude mše svatá za všechny živé i mrtvé hasiče k svátku sv. Floriána. V neděli 10. května od 14.00 hodin se bude u hasičské zbrojnice konat 3.ročník soutěže mladých hasičů o Pohár starosty obce v požárním sportu.
V letošním roce jsme požádaly JMK o dotaci na nákup radiostanic a různého materiálu do vybavení zásahové jednotky. Dotaci jsme obdržely též od OÚ na práci s mládeží. Zastupitelstvo schválilo finance na úpravu garáže hasičské zbrojnice, která je v havarijním stavu. Vybraní členové jednotky se zúčastnily školení na získání odborné způsobilosti velitel jednotky.
Již pár let sbíráme starý papír a peníze používáme pro mladé hasiče. Sběr probíhá po celý rok. Papír (noviny, časopisy i kartony) můžete odložit u hasičské zbrojnice a tím nám pomoci.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář