Jdi na obsah Jdi na menu
 


SDH informuje 1/2014

17. 4. 2015

Vážení spoluobčané,

společně jsme vstoupili do Nového roku 2014. A jak do něj vstoupili milotičtí hasiči? Úspěšně!

Na přelomu roku jsme vypomohli obecnímu úřadu s přípravou a organizací Silvestrovského pochodu za prasátkem.

Letošní rok jsme opět zahájili tradičním hasičským plesem 25.ledna 2014 kde nám k tanci a poslechu hrála dechová hudba Boršičanka Antonína Koníčka, která měla v Miloticích svou premiéru . Na plese nechyběla bohatá tombola, letos obohacena o zabijačkové speciality. Děkujeme Všem sponzorům a členům, kteří přispěli do tomboly. Již druhým rokem byl v přístavbě Šidlenský kout, kde jste mohli ochutnat vína místních vinařů. Za poskytnuté vzorky děkujeme.

V letošním roce nás čekají ještě následující akce: Pálení čarodějnic 3.května od 15.00 hod,

Letní zábava 21.června, Hasičská soutěž 28.června, Předhodová zábava 25.října. Na všechny akce jste všichni srdečně zváni.

Mladí hasiči se připravují na halové soutěže v tělocvičně a jak to počasí dovolí, začnou venkovní tréninky na soutěže hry Plamen. Celé jejich snažení vyvrcholí soutěží O pohár starosty obce Milotice 28.června. První letošní závody mají naši mladí hasiči již za sebou a na výsledky jejich snažení se můžete podívat na www.sdhmilotice.estranky.cz.

Dne 8.2.2014 ve večerních hodinách byla jednotka SDH vyslána spolu s jednotkou HZS JmK k požáru zářivkového tělesa v budově tělocvičny ZŠ. Došlo pouze k zahoření světla a požár se stačil včas lokalizovat, nedošlo k dalšímu rozšíření do prostor střechy. V rámci zabezpečení požárního dozoru se členi SDH postavili do požární hlídky při akcích pořádaných na místním Kulturním domě.

V zimním období dále pokračovaly dokončovací práce na výjezdovém vozidle. Za finanční podpory

sponzorů jsme na střechu vozidla instalovali bednu z lehké slitiny kovů pro uložení ženijního nářadí. Z rozpočtu obce nám byla zakoupená elektrocentrála pro pohon čerpadel a osvětlení. Čas nám plyne rychle a pomalu se nám blíží konec volebního období 2010-2014 a volby zastupitelstva jsou za dveřmi. Stále jsou námi takový občané, kterým je požární ochrana v obci lhostejná a hasiči jsou nepotřební. I vy jste stejného názoru? My tedy rozhodně ne, a proto se to budeme v následujícím volebním období snažit změnit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář