Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktivity SDH

17. 4. 2015

Léto nám končí a brzy nám začne podzim, proto se ohlédněme za aktivitami sboru dobrovolných hasičů.

Sezonu soutěží mladých hasičů nám ukončila soutěž v Miloticích "O pohár starosty obce", které se zúčastnilo 15 týmů – 7 družstev mladších a 8 družstev starších. Mezi zúčastněnými nechybělo družstvo domácích a samozřejmě i družstvo z Miezgovec. Družstvo mladších žáků skončilo na 6.místě a starší žáci skončili na 5.místě. Děkujeme všem co přišli podpořit naše mladé hasiče v jejich snažení.

Ve spolupráci s ZŠ a MŠ Milotice se v půlce června konala ukázka požárního útoku, výstroje a výzbroje JSDH Milotice na hřišti základní školy. Koncem školního roku proběhla ukázka hasičů na ZŠ a MŠ Kyjov Boršov.Členové našeho sboru se zúčastnili prvního ročníku soutěže ve vaření guláše ve Vracově "O putovní pohár starosty obce", kde skončili na 9.místě. Náš sbor se podílel i na folklórním festivalu v Miloticích, kde jsme řídili dopravu. Začátkem srpna proběhla akce "Daruj krev s hasičem", které se zúčastnilo 7 lidí. Tato akce se bude opakovat začátkem listopadu.

Koncem prázdnin jsme se na hasičské zbrojnici rozloučili s prázdninami. Pro mladé hasiče a jejich rodiče byly připraveny různé soutěže a občerstvení.

Dále se náš sbor zúčastnil celorepublikového setkání hasičů v Přibyslavi – PYROCAR. Co je PYROCAR? Největší setkání požárních automobilů, jejich řidičů, strojníků a hasičů v České republice. Setkání s výrobci a prodejci požární techniky, ukázky z historie požární techniky a práce složek IZS s bohatým doprovodným programem.

Co náš čeká na podzim? Připravili jsme pro Vás již tradiční předhodovou zábavu, na které nám bude hrát skupina Generace v sobotu 25.října na KD. Všichni jste srdečně zváni.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář